Hoe wijzig ik mijn betaalgegevens?

Om je gegevens te wijzigen, dien je eerst in te loggen via login.mailblue.nl.

Afhankelijk van of je al een keer een incasso machtiging hebt ingevoerd, kun je klikken op 'betaalgegevens invoeren' of 'betaalgegevens wijzigen'.

Vervolgens wordt je gevraagd om een incasso machtiging af te geven. Wanneer je 'instellen' of 'wijzigen' klikt, worden je nieuwe bankgegevens aan je abonnement gekoppeld en zal vanaf dat moment vanaf dit rekeningnummer geĂŻncasseerd worden.

Let op: wil je liever jouw creditcard koppelen? In dat geval is het nodig om een nieuwe betaling te doen met je creditcard. Dit doe je door het volgende 1 euro product af te nemen:

https://login.mailblue.nl/product/betaalgegevens-wijzigen/

Door dit product af te nemen geef je gelijk een machtiging met je creditcard af. De kosten hiervoor krijg je direct teruggestort op je rekening.