Hoe voeg ik een preheader text toe?

Met een preheader text kun je je mails extra laten opvallen en zorgen dat meer contacten je mail openen. Het is als het ware een extra onderwerpregel die je contacten in hun mailoverzicht naast het standaard onderwerp te zien krijgen. Je kunt hier dus nog net wat meer informatie toevoegen en zo een voorproefje geven van de mail.

Hoe voeg je een preheader text toe?

De preheader text kun je toevoegen door bij het ontwerpen van je mail rechts bovenin op het tandwieltje te klikken. Hier vind je het veld waar je de tekst kunt toevoegen.