Hoe wijzig ik de standaard footer?

Alle mails moeten een footer hebben waarin het fysieke adres staat en een uitschrijf link. MailBlue voegt deze footer automatisch aan je mails toe. Maak je liever je eigen footer die beter aansluit op de stijl van je mail? Dat kan! Om dit te doen moet je twee personalisering tags toevoegen aan de mail:

1. Een tag om je fysieke adres toe te voegen
2. Een tag om een uitschrijf link toe te voegen

Als deze twee tags niet worden toegevoegd, verschijnt de standaard footer automatisch of kan het gebeuren dat je campagne on hold wordt gezet ter beoordeling.

De standaard footer vervangen:

Je kunt de tags gemakkelijk toevoegen door op de "personaliseren" knop te klikken die verschijnt zodra je een tekstvak selecteert. De tags die je nodig hebt vind je in de "bericht" sectie.

Je kunt zo ook handmatig onderaan je mail toevoegen:

Uitschrijf link - %UNSUBSCRIBELINK%
Uitschrijf link alle lijsten - %UNSUBSCRIBELINK&ALL
Adres op meerdere regels - %SENDER-INFO%
Adres op één regel - %SENDER-INFO-SINGLELINE%

Wanneer je een uitschrijf- en een adres tag toevoegt aan je mail, verdwijnt de standaard footer.