Hoe voeg ik een formulier aan een e-mail toe?

Het integreren van html de code van een formulier in een mail is niet aan te raden. Het kan spam filters activeren, de javascript code kan vaak niet goed uitgelezen worden in mails waardoor het formulier niet werkt en ook het CSS kan vaak niet goed weergegeven worden.

De beste manier om toch een formulier toe te voegen is door de link die verwijst naar de pagina met het formulier in je mails te plaatsen. Dit voorkomt dat je mail in spam terecht komt en je kunt tegelijkertijd de clicks en pagina bezoeken volgen.

Lees hier hoe je de link kunt toevoegen:

1. Klik op "formulieren" in het menu.

2. Klik op "wijzig" naast het formulier dat je aan de je mail wilt toevoegen.

3. Klik op "integreren".

4. Klik op het "link" tabje.

5. Kopieer de link en klik op "opslaan en afsluiten".

6. Ga naar de mail die je wilt versturen (onder "campagnes" of "automatiseringen") en klik op "wijzigen".

7. Selecteer de tekst waaronder je de link wil plaatsen en klik op het link icoontje.

8. Plak de link in het veld en klik op "ok".