Hoe maak ik een lijst?

Een lijst is een groep van contacten. Zo kun je bijvoorbeeld een lijst maken voor de contacten die hebben aangegeven je nieuwsbrief te willen ontvangen. Voordat je een campagne of automation maakt, is het nodig om minimaal één lijst te hebben.

Volg deze stappen om een lijst te maken:

1. Klik op "lijsten" in het menu links.

2. Klik op "maak een nieuwe lijst".

3. Vul de gegevens in. Denk er aan dat je contacten de naam van de lijst kunnen zien. Klik vervolgens op "maak lijst".

Nu je de lijst hebt aangemaakt kun je contacten gaan toevoegen. Lees hier hoe.