Waarom zijn mijn contacten niet aan de automatisering toegevoegd?

Dit heeft meestal met de volgende zaken te maken:

• De automatisering staat niet op actief.
  • De start triggers zijn niet goed ingesteld.
  • De contacten voldoen niet aan de trigger voorwaarden.
  • De trigger is ingesteld nadat de contacten al aan de voorwaarden hadden voldaan.
  • De integratie heeft je contacten niet aan de automatisering toegevoegd.

We raden je het volgende aan:

• Check of je automatisering op actief staat. Rechts bovenin het scherm kun je dit aangeven.
  • Check de triggers die je hebt ingesteld om na te gaan wat er voor zorgt dat bepaalde contacten niet worden toegevoegd.
  • Als je een paginabezoek als trigger gebruikt, controleer dan of de URL in je trigger overeenkomt met de pagina en domein wat je hebt ingesteld bij site-tracking.
  • Triggers werken niet met terugwerkende kracht, wat betekent dat als een contact al aan de trigger voorwaarden heeft voldaan voordat je automatisering is opgezet, diegene niet meer in e automatisering terecht komt. Je kunt deze contacten eventueel handmatig door middel van een bulk actie toevoegen.
  • Wanneer je een formulier gebruikt van een externe partij en de “een formulier invult” trigger gebruikt, worden contacten niet toegevoegd. Gebruik in dit geval de “schrijft zich in voor een lijst” trigger.