Hoe importeer ik contacten met meerdere tags?

Wanneer je contacten met meerdere tags/labels in één veld wilt importeren dien je vooraf aan de import ervoor te zorgen dat deze in één kolom in het CSV-bestand staan en dat ze gescheiden worden door een komma.

De cel achter je contact kan er als volgt uitzien: ijs,koekjes,cake

In dit geval maakt het niet uit of je wel of niet een spatie gebruikt tussen de tags, alle tags zullen afzonderlijk bij de contactpersoon komen te staan.

Vervolgens is het belangrijk dat je op de importpagina de Tag-kolom toewijst aan het veld ‘labels’.