Wat is het verschil tussen de optie “runs een keer” en “runs meerdere keren” bij het instellen van een trigger?

Bij het instellen van een trigger kun je aangeven hoeveel “runs” je wilt, eenmalig of meerdere keren.

Wanneer je invult “runs een keer” kunnen je contacten slecht één keer via deze trigger aan de automatisering starten. Stel dat iemand via de trigger “een formulier invult” binnenkomt en dit formulier na een tijdje nogmaals invult, kan diegene niet nog een keer de automatisering doorlopen.

Kies je voor “runs meerdere keren” is het wél mogelijk om meerdere keren de automatisering te doorlopen via dezelfde trigger.

Mocht je gebruik maken van de “schrijft zich in voor een lijst” trigger en je kies voor “runs meerdere keren”, dan wordt een contact alleen nogmaals aan de automatisering toegevoegd wanneer ze zich daarvoor hebben uitgeschreven van de lijst.