Hoe voeg ik een e-mail toe aan een automatisering / automation / funnel?

Hieronder wordt omschreven hoe je een e-mail kunt toevoegen aan een automatisering / automation / funnel. Heb je nog geen automatisering aangemaakt? Lees hier hoe je dit doet.

1. Ga naar de automatisering waar je een e-mail aan toe wilt voegen en klik op het plusje. Hierna verschijnt een nieuw venster. Selecteer hier "verstuur e-mail".

2. Kies of je een bestaande e-mail wilt verzenden of dat je er zelf een aan wilt maken. Klik vervolgens op de groene button ”opslaan”.

3. Vergeet niet wachttijden tussen de verschillende stappen te zetten.