Hoe kan ik mijn account opzeggen?

• Ga naar login.mailblue.nl en vul je gegevens in om in te loggen
  • Klik in het menu op 'Abonnementen'
  • Klik op 'Stopzetten'

Heb je minder dan 5.000 contacten?

• Plan een 1-op-1 sessie in bij twijfel stopzetten abonnement
  • Zeker van je opzegging? Geef dan de reden van stopzetten aan
  • Je account is nog beschikbaar tot het einde van je abonnementsperiode

Heb je 5.000 of meer contacten?

• Bevestig per ticket via support je bevestiging van opzegging
  • Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een 1-op-1 sessie te plannen
  • Je account is nog beschikbaar tot het einde van je abonnementsperiode

Bekijk deze uitleg hieronder in de vorm van een video: