Hoe kan ik mijn account opzeggen?

Om je account te kunnen stopzetten dien je eerst in te loggen bij het portal van MailBlue. Je komt dan in de "Mijn MailBlue" omgeving terecht. Volg hierna de volgende stappen:

1. Klik op "subscriptions".

2. Je huidige abonnement wordt hier weergegeven. Klik op "view".

3. Klik vervolgens op "cancel".

4. Wij zorgen er vervolgens voor dat je account wordt stopgezet. Mocht je je toch bedenken, dan kun je in deze omgeving de aanvraag ook annuleren door te klikken op "resubscribe".

Let op: Dit is alleen mogelijk binnen 3 maanden. Na die tijd, zullen jouw gegevens verwijderd worden.