Hoe voeg ik een link aan mijn formulier toe?

Met het HTML veld kun je een link aan je formulier toevoegen. Handig als je bijvoorbeeld je privacyverklaring of algemene voorwaarden bij het formulier wilt plaatsen. Dit veld kan enkel gebruikt worden bij inline/basic formulieren.

Om een HTML veld met link toe te voegen, volg de volgende stappen:

1. Klik op "formulieren" in het menu en vervolgens op "wijzig" achter het formulier dat je wilt aanpassen.

2. Klik op "standaard" onder het velden tabje. Sleep vervolgens het HTML-code veld in je formulier.

3. Klik op het HTML veld. Rechts verschijnt een blok waar je de HTML code dat naar de verklaring /voorwaarden verwijst kunt invoeren. Vervolgens wordt de tekst met de link ingevoerd in het formulier.

4. Klik op "integreren" om je wijzigingen op te slaan.