Hoe voeg ik tags toe aan een button / link?

Je kunt een tag aan je contacten meegeven wanneer zij op een link hebben geklikt. Om een tag onder een button toe te voegen, dien je eerst de button te selecteren. Rechts in de optie balk, naast het "link" veld, verschijnt dan een tandwieltje. Klik deze aan.

Hier kun je vervolgens klikken op "voeg actie toe", waarna je in het drop-down menu: "voeg tags toe" selecteert. Geef hier aan welke tag(s) je wilt meegeven. Vergeet niet ook de URL nog toe te voegen.