Hoe personaliseer ik een e-mail?

Een e-mail personaliseren is eigenlijk heel eenvoudig. Hieronder vind je stap voor stap uitgelegd hoe je dit ook in jouw e-mails voor elkaar krijgt.

1. Voeg een nieuw tekstblok toe.

2. Klik in dit nieuwe tekstblok. Je ziet dat het veld ”personaliseren” verschijnt.

3. Een nieuw venster opent. Klik op het onderdeel dat je wilt personaliseren. In dit voorbeeld kiezen we voor de voornaam.

4. Het nieuwe venster sluit vanzelf en je ziet dat het stukje code in het nieuwe tekstblok staat. Als de voornaam als veld is ingevuld in MailBlue zal de ontvanger nu met zijn of haar voornaam in de e-mail worden aangesproken.