Een koppeling maken met PayPro

Bij MailBlue is het ook mogelijk om een koppeling te maken met Betaal- & Affiliatesysteem PayPro. Hiervoor zijn wel een aantal stappen noodzakelijk.

Stap 1: Stuur een mail naar PayPro met de vraag of je mee kunt doen aan het bèta-programma met Zapier;

Stap 2: Maak een Zapier-account aan;

Stap 3: Koppel het Zapier-account aan jouw ActiveCampaign/MailBlue account.

Wij zijn ons ervan bewust dat voor deze koppeling een stukje technische kennis is vereist en dat je hiervoor ook een account bij Zapier moet aanmaken. Een abonnement bij Zapier start vanaf 25 euro per maand. Door onze nauwe samenwerking met Zapier kunnen wij je dit abonnement voor 20 euro per maand aanbieden. De koppeling met PayPro kunnen we gratis voor je uitvoeren.

Wil je dat we je volledig ontzorgen bij deze koppeling? Neem dan even contact met ons op.