Waar kan ik de tijdzone aanpassen?

Bij het aanmaken van een account staat de tijdzone standaard ingesteld op de Nederlandse tijd (Europa/Amsterdam). Mocht je vaak mailings verzenden in bijvoorbeeld Amerika, dan kan het handig zijn om de tijdzone aan te passen naar de tijdzone daar zodat je mailtjes niet midden in de nacht aankomen. Dit doe je door de volgende stappen te ondernemen.

Stap 1: Klik op jouw naam rechtsboven in het account en navigeer naar ‘mijn instellingen’.

Stap 2: Scroll iets naar beneden totdat je de tijdzone-instellingen tegenkomt en pas deze aan.

Stap 3: Vergeet niet op ‘bewaar instellingen’ te klikken.