Hoe kan ik MailBlue blijven gebruiken na de proefperiode?

Wat leuk om te horen dat je wilt starten met MailBlue. Graag willen we je vragen je aan te melden bij het portal. Let op: hiervoor hoef je NIET in te loggen. Hierna koppelen we handmatig je abonnement aan je account.

Via deze link kun je je proefaccount omzetten in een betaald account. Het automatische incasso is hiermee ook direct geregeld.

Volg de instructies in deze video om je proefaccount om te zetten naar een betaald account.

Let op: je kunt bij het invoeren van je gegevens onderaan de pagina ook jouw huidige proefaccount url invoeren. Hiermee wordt je nieuwe abonnement direct aan dit account gekoppeld en kun je verder waar je gebleven was.

Zorg dat je exact hetzelfde format overneemt zoals in het veld staat aangegeven om het abonnement goed te koppelen: