Hoe kan ik MailBlue blijven gebruiken na de proefperiode?

• Ga naar login.mailblue.nl en vul je gegevens in om in te loggen
  • Let op: heb je nog geen portal gegevens? Klik dan op wachtwoord vergeten en vul jouw e-mailadres in. Je ontvangt dan vanzelf een linkje om je wachtwoord in te stellen en kun je verder met het omzetten van je account. Het systeem herkent automatisch je proefaccount en bij betaling wordt hier het abonnement aan gekoppeld
  • Klik op ‘upgraden’ rechts bij je abonnementsgegevens of klik in het menu op ‘abonnementen’ en vervolgens op ‘upgraden’
  • Geef het gewenste aantal contacten in, kies of je per maand of per jaar wilt betalen en klik bij het type abonnement dat je wilt op ‘upgraden/downgraden’
  • Vul je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en klik op afrekenen
  • Na betaling wordt je proefaccount omgezet naar een betaald account. Ververs indien nodig de pagina om je nieuwe abonnement in te zien

Bekijk deze uitleg hieronder in de vorm van een video: