Hoe kan ik een rapportage opvragen over de campagnes die ik heb gemaakt?

Onder het kopje “campagne rapporten” kun je per aangemaakte campagne een rapportage inzien. Klik op een campagne om de data op te vragen. Bovenaan vind je een grafiek waar je de ‘open trend’ kunt zien, wat aangeeft op welke momenten de campagne het meest is geopend (1). Links onderaan wordt de activiteitenstroom weergegeven, wat je  vertelt wat er met de campagne gebeurt (2). Hiernaast zie je een percentuele weergave van het aantal geopende mails, clicks, doorgestuurde mails en bounces (3). Door op deze acties te klikken, zie je ook precies welke contacten bij de acties betrokken zijn. Helemaal rechts onderaan wordt het aantal klanten die de campagne wel en niet hebben geopend getoond (4).

rapportage campagne 1