MailBlue koppelen met WishList Member

Wil je nadat iemand een ebook heeft gedownload geautomatiseerd een account aanmaken in WishList Member? Of iemand geautomatiseerd toegang geven tot een betaald programma? Dat kan door middel van Zapier. Hiermee kun je namelijk Wishlist Member koppelen aan jouw MailBlue / ActiveCampaign account.

Je kunt zelf een Zapier abonnement afnemen via: www.zapier.com

Wil je het beheer van de koppeling liever aan ons overlaten? Dan kun je ook bij ons een Zapier abonnement afnemen. Wij zorgen er dan voor dat de door jouw gewenste koppelingen op de juiste manier worden ingericht.

Bestel hier jouw MailBlue Zapier abonnement als je de koppeling wilt uitbesteden >>
Graag ontvangen we dan een bericht via ons ticket-formulier met hoe je WishList Member graag wilt koppelen, dan pakken wij dit verder voor je op.