In de footer van mijn e-mail staan de verplichte gegevens dubbel, hoe verwijder ik één exemplaar?

In de footer van je e-mail moeten verplicht een aantal onderdelen vermeld staan. Denk hierbij aan de unsubscribe button en jouw bedrijfsgegevens. Soms het kan voorkomen dat deze verplichte onderdelen dubbel verschijnen onder jouw e-mail. Hieronder vind je stapsgewijs hoe je deze dubbele footer kunt verwijderen.

1. Voeg een adres toe via instellingen
  2. Onderaan de e-mails plaats je een tekstblok
  3. Vervolgens klik je op ”personaliseren” in de balk die verschijnt
  4. Daar kies je voor ”verstuur informatie van de lijst meerdere regels” (dit is de bedrijfsnaam en het adres)
  5. Ook kies je voor ”uitschrijflink”
  6. Dan valt het onderste verplichte gedeelte weg, omdat je nu de verplichte informatie zelf in een tekstblok hebt gezet.
  7. Je kunt de tekst van de sender info kleiner maken of een andere kleur zodat het minder opvalt.
  8. Het moet wel redelijk zichtbaar blijven, anders wordt het alsnog geblokkeerd