Hoe voeg ik een formulier aan mijn Facebookpagina toe?

Een formulier toevoegen aan je Facebookpagina kan een hoop nieuwe contacten opleveren. Om dit te kunnen doen heb je minimaal 2000 volgers nodig.

Om het formulier toe te voegen, dien je de volgende stappen te doorlopen.

1. Klik in het menu op “formulieren”.

formulier facebook 2

2. Klik op “wijzig” naast het formulier dat je wilt delen.

facebook formulier 2

3. Rechts bovenin zie je “integreren” staan, klik hier op.

facebook formulieren 3

4. Klik op de Facebook tab, waarna je de optie vindt om het formulier te integreren.

facebook formulieren 4

5. Klik op “begin”.

facebook formulieren 5

6. Selecteer je Facebookpagina en klik op “add page tab”.

facebook formulieren 7

7. Hierna ontvang je een bevestiging dat het formulier is toegevoegd op je pagina. Je kunt de pagina ook direct bekijken.

facebook formulieren 8

8. Je vindt het formulier onder de “subscribe” sectie op je pagina.

facebook formulieren 9

Je kunt de naam van de subscribe tab vervolgens ook nog aanpassen.

1. Log in op je Facebookpagina en klik rechts bovenin op “instellingen”.

facebook formulieren 10

2. Kies links in het menu voor “pagina bewerken”.

facebook formulier 11

3. Klik op de “instellingen” button naast “subscribe”.

facebook formulier 12

4. Klik op “instellingen bewerken”.

facebook formulier 13

5. Hier kun je de naam veranderen in bijvoorbeeld “nieuwsbrief” en dit vervolgens opslaan.

facebook formulier 14

6. Je kunt in ditzelfde scherm het formulier ook weer verwijderen, door te klikken op “verwijderen”.

facebook formulier 15