Hoe stap ik over van ActiveCampaign naar MailBlue?

Heb je al een account bij ActiveCampaign en wil je graag overstappen naar MailBlue? Dat kan! Al je gegevens worden dan automatisch overgezet naar het systeem van MailBlue.

Om dit te kunnen regelen willen we je vragen onderstaande tekst te sturen naar help@activecampaign.com met info@mailblue.nl in de CC.

Dear Sir/Madam,

Currently I’m using the services and benefits of ActiveCampaign but I’ld like to move my account to an ActiveCampaign Partner/Reseller (info@mailblue.nl)

My account details: â€“hier je host naam invoeren-

Partnerinfo@mailblue.nl

Thanks in advance!

Regards,

Zodra we je mail hebben ontvangen sturen we een bevestiging naar ActiveCampaign, waarna je account omgezet zal worden.

Je betaalt de abonnementskosten nooit dubbel. Pas wanneer het abonnement vernieuwd wordt, betaal je de abonnementskosten aan ons in plaats van ActiveCampaign.