Hoe log ik in op MailBlue?

• Ga naar login.mailblue.nl
  • Vul hier jouw (portal)gegevens in. Indien je deze niet meer weet, klik op 'wachtwoord vergeten'
  • Je komt nu uit in het dashboard van je klantportaal. Hier zie je direct al de mogelijkheid om in te loggen in je account via de knop. Hiermee kom je direct in de MailBlue e-mailmarketing software terecht
  • Of je kunt in het menu klikken op ‘inloggen account’. Hier vind je dezelfde inlog mogelijkheid

Bekijk hieronder, in de vorm van een video, hoe je kunt inloggen in je account:

Ervaar je problemen met inloggen en krijg je de melding ‘Pop-up venster geblokkeerd’? Probeer dan de blokkade van pop-ups in je browser uit te schakelen. Hieronder vind je een overzicht van hoe je dit in de browser Chrome kunt uitschakelen:
  • Open Chrome op je computer
  • Klik rechtsboven op ‘Meer’ -> ‘Instellingen’
  • Klik onder ‘Privacy en beveiliging’ op ‘Site-instellingen’
  • Klik op ‘Pop-ups’ en omleidingen
  • Zet de instellingen bovenaan op ‘Toegestaan’
Gebruik je Safari, dan kun je onderstaande stappen volgen:
  • Ga naar ‘Beveiliging instellingen’ (sneltoets Command + ,)
  • Of via ‘Safari’ -> ‘Voorkeuren’
  • Hier kun je ‘Blokkeer pop-up vensters’ uitvinken