Hoe log ik in op MailBlue?

Leuk dat je gaat starten met MailBlue! Je hebt van ons een e-mail gekregen met hierin je inloggegevens.

In deze e-mail staat:

• Je account URL (de unieke link naar jouw account);
  • De gebruikersnaam;
  • Het wachtwoord.

Deze e-mail ziet er als volgt uit:

Je kunt vervolgens inloggen door op de website link te klikken.

Let op: sla deze gegevens goed op want je hebt je account naam altijd nodig om in te loggen.

Inloggen via de website

Je kunt ook inloggen via onze website. Ga naar https://mailblue.nl/inloggen/ en log in met je accountnaam die je hebt ontvangen in je e-mail. Image_2020-02-13_at_2.51.11_PM.png