Hoe kan ik een betaald account aanvragen?

Wat leuk om te horen dat je wilt starten met MailBlue!

Via deze link kun je het gewenste abonnement bestellen. Het automatische incasso is hiermee ook direct geregeld.

Let op: je kunt bij het invoeren van je gegevens onderaan de pagina ook jouw huidige proefaccount URL invoeren. Hiermee wordt je abonnement direct aan dit account gekoppeld en kun je verder waar je gebleven was. Wel zo handig toch?

Zorg dat je exact dezelfde account URL invult zoals je van ons per mail hebt ontvangen om het abonnement goed te koppelen. Hieronder een voorbeeld:

voorbeeldaccount.activehosted.com

en niet: https//:voorbeeldaccount.activehosted.com of voorbeeldaccount.activehosted.com/

Wanneer de URL niet overeenkomt met de URL uit de mail die je van ons hebt ontvangen, kan het account niet gekoppeld worden.

Klik hier voor de video uitleg.

Weet je niet welk abonnement je moet kiezen? Lees dan hier meer over de pakketten die wij aanbieden.