Hoe kan ik een enkel contact toevoegen of verwijderen van een lijst?

Om een enkel contact toe te voegen of te verwijderen an een lijst, klik links in het menu op "contacten" en vervolgens rechts op "contactpersoon zoeken". Je kunt hier zoeken op naam, e-mailadres en bedrijfsnaam.

Klik op het contact dat je zoekt om de contactinformatie te openen. Scroll naar beneden, hier zie je "lijsten" staan. Om een contactpersoon toe te voegen aan een lijst, klik je op "toevoegen".

Hierna opent een nieuw scherm waar je de lijsten kunt selecteren waaraan je het contactpersoon wilt toevoegen. Vink deze aan en klik tot slot op "ok".

Om een contactpersoon te verwijderen van een lijst, klik je op de naam van deze lijst en selecteer je "uitgeschreven" in het drop-down menu.